Elektrische installaties

Gebhard Electro levert elektrische installaties aan de scheepvaart. Behalve de engineering vindt ook de productie van complete elektrische installaties in eigen huis plaats. ‘Tailor made’ worden ze geleverd aan zowel de binnenvaart als de internationale scheepvaart. Gebhard Electro verwerkt geavanceerde technieken op diverse scheepswerven in de wereld en op een groot aantal verschillende soorten schepen. Er is jarenlange ervaring opgebouwd in het voeren van de regie over grote en veelzijdige projecten. Een zorgvuldige inventarisatie van wensen, wettelijke eisen en internationale regels vormen de basis van elke elektrische installatie.

Voor een schip dat op een vergelegen scheepswerf afgebouwd wordt is Gebhard Electro een ideale partner. Elektrische installaties kunnen als compleet bouwpakket geleverd worden, voorzien van gedetailleerde handleidingen en een surplus aan montage materiaal. De gestandaardiseerde componenten kun op elk moment worden toegevoegd, onderhouden of vervangen. Dit  betekent bedrijfszekerheid en continuïteit in de bedrijfsvoering. Daarmee toont Gebhard Electro zich de juiste partner met kennis van zaken. Elektrische installaties worden continu doorontwikkeld. Waardevolle vernieuwingen kunnen door ons relatief low-cost geïntegreerd worden in bestaande situaties.

Er is dus geen reden meer om stil te liggen en omzetverlies te lijden door storingen aan elektrische installaties. Voor elke elektrische maritieme uitdaging heeft Gebhard Elektro een oplossing. Klik op de contact button voor een vrijblijvende kennismaking met Gebhard Electro.

Gebhard Electro is gevestigd in Oosterhout en sinds 1946 een vertrouwd adres voor alle grote en kleinere elektrische installaties. Begin 2013 maakt Gebhard Electro de overstap naar een nieuwe huisvesting, een prachtige zichtlocatie langs de A59. Daar hopen we onze stormachtige groei door te zetten. We mogen steeds meer grote namen tot onze klanten rekenen. Kijk eens in onze portfolio. Gebhard Electro, het juiste adres voor:

  • ontwikkeling
  • engineering
  • productie
  • installatie
  • storingsdienst

 binnenvaart -  elektrotechniek - installatietechniek - scheepswerf - scheepvaart