Electrische installaties

Gebhard elektro levert electrische installaties voor de scheepvaart. Zowel voor de binnenvaart als ook de internationale scheepvaart. We werken met onze producten op verschillende locaties en kennen een grote diversiteit in de soorten schepen waarin wij onze techniek en kennis toepassen. Door onze integrale aanpak zijn wij in staat om grote en veelzijdige projecten succesvol uitvoeren. Een gedegen inventarisatie de wensen van de klant, wettelijke eisen, internationale regelgeving, ISO-certificering voor electrische installaties en jarenlange ervaring vormen de basis van onze dienstverlening.

Electrische installaties in nieuwbouw

Een schip op een scheepswerf dat op of afgebouwd moet worden is bij Gebhard Elektro in vertrouwde handen. Wij zijn uitgegroeid van een lokale installatieservice voor binnenvaarttankers tot een mondiaal opererende onderneming voor de totale scheepvaart. De activiteiten beslaan een breed speelveld: van deelopdrachten tot het uitvoeren van totale projecten of het voeren van de algehele regie. Gebhard Electro heeft een bedrijfsfilosofie ontwikkeld die rust op het idee dat een scheepseigenaar op meerdere momenten van het installatieproces zou moeten kunnen instappen,  zo zijn wij in staat electrische installaties op een veilige wijze te integreren in bestaande situaties maar ook in complete nieuwbouw projecten.

Electrische installaties als bouwpakket

Naast het bouwen van complete electrische installaties heeft Gebhard de hoofdcomponenten gestandaardiseerd waardoor het mogelijk is electrische installaties in gedeelten of als compleet bouwpakket te leveren, waar ook ter wereld. Denk bijvoorbeeld aan hoofd- en hulpschakelborden, startsystemen, alarm- en bewakingssystemen, communicatiesystemen en lessenaars. In overleg wordt aanvullend maatwerk geleverd. De pakketten zijn voorzien van heldere handleidingen en een ruim bemeten hoeveelheid montagemateriaal zodat monteurs op locatie probleemloos hun werk kunnen doen. Dankzij deze innovatieve werkwijze kan zowel technisch als financieel maatwerk razendsnel geleverd worden.

Gebhard Electro, één adres voor:

  • ontwikkeling
  • engineering
  • productie
  • electrische installaties
  • storingsdienst

binnenvaart - elektrotechniek - installatietechniek - scheepswerf - scheepvaart