Drie kernactiviteiten

De activiteiten van Gebhard zijn in drie groepen te verdelen:

1. Complete projecten

De hoofdmoot van het leveringsprogramma is het aannemen van volledige projecten, op zowel bestaande schepen als nieuwbouw. Na een intake wordt aan boord een inventarisatie gemaakt van wat al aanwezig is, wat vervangen en wat toegevoegd dient te worden. De technici schrijven een nauwkeurig bestek en op de tekentafel wordt een maatwerk installatie ontworpen. Het volledige bouwtraject vindt plaats onder supervisie van Gebhard en wordt afgerond met een grondig testprogramma. Rond de oplevering neemt men ruim de tijd voor instructie en training. Daarna biedt Gebhard permanente ondersteuning met servicemonteurs.

2. Complete prefab installaties

Voor nieuwe schepen kunnen op specificatie van de klant waar ook ter wereld prefab gebouwde installaties geleverd worden. Met alle benodigde componenten en een uitgebreide handleiding kan de opdrachtgever zelf op locatie de installatie monteren. De beschrijvingen kloppen tot in het kleinste detail en de pakketten zijn overcompleet doordat standaard onderdelen met een ruime marge worden meegeleverd. Met een korte levertijd kunnen maatwerk installaties low-cost worden afgenomen. Deze methode is beproefd in de praktijk en wordt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers wereldwijd toegepast.

3. Componenten

Gebhard Electro levert hoofdcomponenten als schakelkasten en lessenaars voor alle mogelijke vaartuigen. Dagelijks gaan dergelijke hoofdcomponenten de wereld over, voorzien van nauwkeurige instructies voor de lokale installateurs. Deze werkwijze onderscheidt zich door snelheid en door naast technisch ook financieel maatwerk. De technici van Gebhard kunnen deze hoofdcomponenten ook zelf komen installeren. Vanuit vestigingen in meerdere werelddelen kunnen zij snel ter plaatse zijn. Gebhard Electro: waar scheepsbouw is.